Bove, futbol Fiorentina'nın Romalı yeteneğini destekliyor

achievable

New member
İtalya parmaklarını çapraz tutuyor ve bunu umuyor Edoardo Boveher şey iyi bitiyor. Inter ile oynanan Serie A maçında rahatsızlanan Fiorentinalı orta saha oyuncusu, Franchi maçının 18. dakikasında sedyeyle sahayı terk etti ve ardından ambulansla Careggi'deki Florentine hastanesine götürüldü. Peki mor orta saha oyuncusu kim? Bove, Serie A'nın ilk 13 gününde 28 puan toplayan Palladino'nun şampiyonanın başındaki sürpriz takımının baş kahramanlarından biriydi.

Edoardo Bove kimdir?

16 Mayıs 2002'de Roma'da doğdu Boreale Don Orione Bove'daki gençliği Bruno Conti'nin onayıyla Romanlarla yargılandıktan sonra Appio Latino mahallesinde büyüdü ve ardından tüm süreci Giallorossi ile geçirdi. Profesyonel ilk maçına 9 Mayıs 2021'de, Crotone'a karşı 5-0'lık galibiyetin sonunda çıktı (Darboe'nun yerini aldı). Roma taraftarları muhtemelen eski teknik direktörün onun hakkında yaptığı tanımı hatırlayacaklardır. José Mourinho: “Umarım insanlar beni iyi yorumlarlar. Edoardo Bove için sevgiyle hasta bir köpek olduğunu söylüyorum. Çünkü ısırıyor, koşuyor, oynarken her şeyini veriyor. Bu da beni çok mutlu ediyor. O bir Roma taraftarı sahada.” Bove'un asla saklamadığı Roma'ya verilen desteği özetlemek gerekirse. Yaz aylarında Fiorentina'ya transfer olmak için takıma veda ettiğinde bile.

İdoller Totti ve De Rossi

İdollerle büyüdüm Totti Ve De RossiBove, çalışmalarını hiçbir zaman ihmal etmedi ve spor bilimleri lisesinden 100 puanla mezun oldu ve ardından Spor Bilimleri Lisesi'ne kaydoldu. Ekonomi ve Yönetim en Luis. İtalyan gençlik seçimlerinde birkaç kez başrol oynadı ve şu anda 21 Yaş Altı takımının önemli bir oyuncusu. Eylül başında San Marino'ya karşı alınan 7-0'lık galibiyette ilk golünü atmanın mutluluğunu da yaşadı. Azzurrini.

Futbol Bove için dua ediyor

Futbol dünyası kenetleniyor Edoardo Bovebirçok yakınlık mesajıyla. İlklerden biri Roma'dan geldi: “Birimiz, hepimiz yanınızdayız. Haydi Edo!” eski kulübünün sosyal medyaya emanet ettiği sözler. Takım arkadaşlarından dua geldi David De Gea. Fiorentina kalecisi eski Fransa yıldızına “Tanrım lütfen”, “Tanrım lütfen” yazdı Thierry Henry. “Maçı izliyordum ve donup kaldım. Düşüncelerim ve dualarım Bove ve ailesiyle birlikte.”

Ayrıca okuyun