Djokovic ve yenilgi iki sette Novak, Retreat'te Clue'yu başlattı

achievable

New member
“Madrid'deki son maçım mı? Olabilir. Geri dönüp dönmediğimden emin değilim. Yani, bilmiyorum, ne söyleyeceğimi bilmiyorum. Demek istediğim, elbette geri döneceğim, belki de bir oyuncu olarak değil. Umarım değil, ama öyle olabilir. ” Novak Djokovic Madrid'deki ATP Masters 1000 turnuvasında Matteo Arnaldi ile nakavttan sonra basın toplantısında.

“Açıkçası bir oyunu kaybettikten sonra asla iyi hissetmezsiniz, ama bu yıl ilk turda bana birkaç kez oldu, maalesef -37 yıl süren Sırp ekliyor -bu turnuvada benim için zor olacağını biliyordum. Bu turnuvada benim için gerçekten güçlü bir oyundur. Gerçekten çok farklı bir oyun oynadığım için çok fazla oyun oynadığım için çok fazla oyun oynamam. Monte Carlo'da veya başka bir turnuvada.

“I had no expectations in this tournament – underlines the winner of 24 Grand Slam titles – I hoped to be able to play an extra game that in Monte Carlo. I must say that it is a new reality for me, trying to win a game or two, without thinking about going away in the tournament. It is a completely different feeling from the one I have tried in over 20 years of professional tennis, so it is a kind of mental challenge to face this type of sensations in the field, Turnuvalar “. “Ama bu, hayal ediyorum, hayat ve kariyer çemberi (gülümsemeler, editörün notu), sonunda er ya da geç olacak – sonuçlanacak – şimdi bunu gelecek için bir itici güç olarak kullanmaya çalışıyorum. Açıkçası Grand Slam turnuvaları, birçok kez benim için en önemli. Garros, ama elimden geleni yapacağım “

Ayrıca oku