Peki Allegri gerçekten Real Madrid'in koçluğunu yapabilir mi? Ne oldu

achievable

New member
“Eğer Allegri imzalamış olsaydı, Real Madrid'in teknik direktörü olacaktı. Her şey kabul edildi, kesinlikle her şey. Sonunda, kalbi ağırlaşarak, imzalamamaya karar verdi. Bu ikisi için de acı verici bir karardı. İtalya'da kalmak zorunda çünkü iki şey çakıştı: aile meselesi ve Juventus'un geri dönme teklifi. Torino'dan ayrılmamayı seçti.” Bu, Massimiliano Allegri'nin menajeri Giovanni Branchini tarafından, Livorno teknik direktörünün Madrid'e getirilmesi için 2021 baharında başarısız olan müzakereyle ilgili olarak İspanyol sitesi 'Relevo'ya açıklandı. 'Blanco'lar daha sonra Carlo Ancelotti'ye odaklandı.

“Bu kararı Madrid kulübünün genel menajeri José Angel Sanchez'e ilettim, her zaman onunla konuşuyorum. Florentino Perez'i tanımama rağmen en çok güvendiğim kişi o. Bu tür durumlarda bile rollere saygı duymamız gerekiyor. beni çağırırsa ona dönüyorum ama Real Madrid'i ararsam José Angel'ı ararım. Real Madrid inanılmaz profesyonellerden oluşan harika bir kulüp. Allegri için bir rüyaydı ve açıkçası benim için de harika bir şey olurdu. mesleki tatmini vardı ama imzalamamasının nedeni o kadar insani ve ciddiydi ki hepimiz bunu kabul etmek zorunda kaldık”, diye bitiriyor Branchini.